Stormy Daniels: Hotade mig och min dotter

Stormy Daniels hotades till tystnad av en okänd man i Las Vegas 2011.

Det berättar porrstjärnan när hon för första gången talar ut om den påstådda sexaffären med USA:s president Donald Trump i CBS-programmet “60 minutes”

– En man kom fram till mig och sa “Lämna Trump i fred. Glöm storyn”, säger hon.

I natt, svensk tid, sändes CBS News långa intervju med Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, gjord av journalisten Anderson Cooper.

Det är första gången porrstjärnan talar ut om den sexaffär hon uppger att hon haft med den amerikanska presidenten kort efter att Barron, Donalds och Melanias son, kom till världen.

”Du påminner om min dotter”

Otrohetsaffären ska ha påbörjats efter en golfrunda i Lake Tahoe 2006 och Stormy Daniels berättar ingående om kvällen, hur hon smiskade honom med ett magasin där han prydde omslaget, att de hade sex utan kondom och att han pratade mycket om sig själv, innan han började ge henne komplimanger.

– Han sa då att “wow, du, du är speciell. Du påminner om min dotter. Du är smart och vacker”.

Hotades: ”Lämna Trump i fred”

Anledningen till att hon nu berättar om Trump är att hon vill försvara sig själv. Hon berättar också att många tror att hon gör det under #metoo-flaggan, men konstaterar:

– Jag är inget offer. Jag har aldrig sagt att jag är ett offer.

Hon säger att samlaget skedde under samförstånd, men att hon inte var attraherad av Trump.

Stormy Daniels uppger i intervjun att hon 2011 hotades till tystnad av en okänd man i Las Vegas. Det efter att hon försökt sälja sin berättelse till en tidning. Hon hade då med sig sin nyfödda dotter när mannen plötsligt dök upp.

– En man kom fram till mig och sa att ”Lämna Trump i fred. Glöm storyn, säger Stormy Daniels och fortsätter berätta att han sa: ”Det är en vacker liten flicka. Det skulle vara synd om något hände hennes mamma”.

Polisanmälde inte

– Du tog det som ett direkt hot? frågar Anderson Cooper.

– Absolut, säger Stormy Daniels.

– Gick du till polisen?

– Nej.

– Varför?

– För att jag var rädd.

Porrstjärnan uppger att hon aldrig sett mannen efter det, men att hon skulle känna igen honom ”till 100 procent” om hon fick syn på honom igen.

Daniels advokat Michael Avenatti skriver på Twitter:

”Det kan inte finnas några frågor om var hotet kom ifrån. Det kan bara ha kommit från ett håll”.

Intervjun kom att handla mycket om det sekretessavtal som skrivits under av Daniels och Trump-advokaten Michael Cohen och Daniels medger nu att hon tar en stor risk när hon talar ut.

”Kan göra ditt liv till ett helvete”

Michael Cohen ska, som det tidigare rapporterats om, ha betalat Daniels 130 000 dollar från företaget Essential Consultants LLC, som en del i avtalet.

Cooper frågar i ”60 minutes” varför Daniels skrev under avtalet, och hon svarar:

– För att de fick de att låta som att jag inte hade något val.

– I själva verket var meningen de använde: ”De kan göra ditt liv till ett helvete på många olika sätt”, säger hon.

Porrstjärnan har stämt presidenten, då hon hävdar att avtalet är ogiltigt eftersom Trump personligen inte skrivit under.

”Kan inte svara på det”

Hon är beredd att betala tillbaka pengarna om avtalet hävs.

Daniels vill i intervjun inte svara på om hon har några bevis i form av videoklipp, bilder, mejl eller sms som styrker berättelsen.

– Jag kan inte svara på det nu.

Vita huset har tidigare nekat till den påstådda sexaffären.

Publisert:

LÄS VIDARE