Nyheter

43-åring våldtog sin flickvän på skogsväg

Av: 

Viktor Mattsson

NYHETER

När 43-åringen fick veta att hans flickvän träffat en annan man brast det för honom.

Efter flera dygn av misshandel och hot tvingade han med henne i sin bil, ut till en skogsväg.

Där fotograferade han när han våldtog henne.

Den 43-årige mannen, som är från sydöstra Sverige, och kvinnan träffades på nätet och blev ett par. Efter ett tag frågade han henne om hon ville flytta med honom till Norge, eftersom han fått jobb där. Hon sa ja och paret gav sig i väg för att påbörja ett nytt liv tillsammans i Fredrikstad.

Ganska snart kom allt att förändras och mannen blev mer och mer kontrollerande.

Kvinnan har berättat i förhör hur hon tvingades redogöra för allt hon gjorde och han anklagade henne för otrohet. Till slut började han misshandla henne, enligt kvinnan. Hon ifrågasatte förhållandet allt mer. En dag när 43-åringen jobbade träffade hon en annan man.

”Skulle knäcka henne”

En kväll när hon kom till hotellet de bodde på hade 43-åringen kommit hem för att överraska henne. Enligt mannen själv hade han hittat en lapp där kvinnan skrivit att hon skulle köpa dagen efter-piller.

Kvinnan berättade att hon träffat en annan. Då blev mannen rasande och slog henne i huvudet.

Under dygnen som följde misshandlade han kvinnan flera gånger och sa att han ”skulle knäcka henne så hon aldrig skulle göra så här igen”.

Våldtog henne i skogen

Efter flera dygn av slag, strypgrepp och hot tvingade 43-åringen in kvinnan i sin bil. De skulle ut och leta reda på mannen som kvinnan varit otrogen med.

Men 43-åringen svängde in på en landsväg och stannade. Han sa att han skulle ta porrbilder av henne i skogen. Kvinnan började gråta och sa nej.

Då blev mannen våldsam och slet av henne byxorna och trosorna. Kvinna tvingades sminka sig och posera framför kameran. Men det stannade inte där. Mannen lyfte upp kvinnan på motorhuven och våldtog henne.

Fälldes för våldtäkt och misshandel

Till slut samlade kvinnan mod och gick till kvinnojouren. När hon några dagar senare kom hem till Sverige undersöktes hon på vårdcentralen. Polisanmälan gjordes och 43-åringen anhölls i sin frånvaro. Mannen överlämnade senare sig själv till polisen. Han fälldes, mot sitt nekande, i Malmö tingsrätt till fängelse i 3,5 år.

Han ska också betala ett skadestånd till kvinnan på 150 000 kronor.

ANNONS

Hemmatest Covid-19 Antigentest finns nu i lager med SNABB leverans.

Extern länk från Quicktest

Köp här

Publisert: