AD på Aftonbladet.se – är det du?

NYHETER

Webb-Sveriges mest spännande jobb är ledigt!

Vi söker en AD som är ansvarig för layout, form och funktion. Du har jobbat några år med kvalificerad webb-design, allra helst med ett formspråk som klarar att lyfta fram snabb, daglig publicering av massor av text, bild, audio och video. Du har också en syn på hur Aftonbladet ska presenteras och fungera i andra digitala kanaler.

Du är naturligtvis nyfiken på webbens framtid, på webb 2.0 och alla de utmaningar det ställer. Aftonbladet.se har ju under alla sina drygt 12 år på webben både varit nyhetsledande och ledande i att ta tillvara nätets alla möjligheter – och det vill vi fortsätta med!

Den härliga med jobbet är att komma fram till hur man utvecklar, förnyar och förbättrar samtidigt som man behåller det gedigna arvet från papperstidningen och den enorma good-will aftonbladet.se har från 1,5 miljoner dagliga unika användare.

På Aftonbladet.se slåss många om uppmärksamhet. Simon Bank och Fredrik Reinfeldt. Läsarnas egna vimmelbilder och Paris Hilton. Annonser och naturkatastrofer.

Att du är kreativ, bra på att samarbeta och att du behärskar de redskap som behövs för jobbet utgår vi ifrån.

Aftonbladet.se är redo att ta nästa steg – är du det också?

HTF-klubbens Martin Ulltin kan svara på dina fackliga frågor och nås på telefon 08-725 21 73.

För övriga frågor gällande tjänsten, kontakta Stefan Tingshammar på Jobbet.nu som sköter denna rekrytering. Han nås på 08-440 25 75 eller på 0735-05 06 70 alternativt [email protected]_Jobbet.nu tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Du ansöker genom att gå in på www.jobbet.nu.