Polisen om folkets stöd: ”Era ord värmer i våra hjärtan”

NYHETER

Efter terrorattacken i centrala Stockholm har polisen hyllats av folket. Nu tackar polisen för allmänhetens stöd i ett inlägg på Facebook.

Foto: Polisen

Blåljuspersonalens insats vid terrordådet i Stockholm i fredags har hyllats av många.

Människor har visat sin tacksamhet gentemot polisen genom hyllningar på sociala medier, genom att fästa blommor på polisbilar i stan eller genom kramar. Nu tackar polisen för stödet i ett inlägg på myndighetens officiella Facebooksida.

Vi finner inga ord för den kärlek och tacksamhet vi mötts av sedan i fredags. Era ord värmer i våra hjärtan. Våra tankar går till offren, de anhöriga och alla andra som på något sätt drabbats av terrordådet i Stockholm. Tack för alla tusentals hälsningar och fina inlägg på sociala medier. Vi fortsätter vårt arbete med både stort som smått. Året runt, dygnet runt.”, skriver de.

Inlägget har setts av tusentals och hyllningarna fortsätter att strömma in.

”Finns inte nog med blommor och kramar i världen får att visa den uppskattning vi alla känner för den enormt fina insats ni gör för oss alla”, skriver en person. ”Vi är starka så länge vi är enade  Våra hjärtan är också med polisen”, skriver en annan.

ARTIKELN HANDLAR OM