Här är Stefan Löfvens fina påskhälsning

avDennis Jörnmark Callstam

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Facebook/Socialdemokraterna
Stefan Löfven och hustrun Ulla firar påsk.

Runtom i Sverige firas det påsk – och statsministern är inget undantag. Nu publicerar Stefan Löfven en bild från helgen på Socialdemokraternas Facebooksida.

Det har varit minst sagt hektiska dagar för statsminister Stefan Löfven efter terrordådet i Stockholm. Nästa vecka väntar blocköverskridande samtal om terrorbekämpning och förslagen har redan börjat hagla från de partier som ska delta.

Men även en statsminister måste få tillfälle att ta det lugnt ibland. Och på det verkar Stefan Löfven ha tagit fasta – utan att själv avstå från mat, högtiden till trots. Nu publiceras nämligen en bild från Löfvens påskfirande på Socialdemokraternas Facebooksida.

Hyllas i kommentarerna

På bilden syns Löfven och hustrun Ulla med ett påskägg. Socialdemokraternas partiledare och Sveriges statsminister passar på att önska svenska folket en glad påsk. I kommentarerna hyllas statsministern för hans insatser under de senaste veckorna – och många verkar tycka att han är väl värd sin lediga tid.

”Glad påsk till dig och Ulla, jag tycker din insats under de senaste händelserna varit beundransvärda. Du har visat stort mod, empati och styrka”, skriver en person.

Hyllningarna kommer i en strid ström.

”Glad påsk på er, njut nu så mycket ni orkar. Du är toppen Stefan”, skriver en annan person.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM