Sekelskifteshus för 2 miljoner toppar klicktoppen i Uppsala

Ett nyrenoverat hus från 1909 drog flest blickar till sig på Hemnet förra veckan.

På klicktoppen hittar vi också ett renoveringsprojekt och en modern villa med jacuzzi – bland annat.

Björklinge, Uppsala.
Björklinge, Uppsala.

1. Björklinge, Uppsala

Pris: 1 990 000 kronor. Antal klick: 4 851. Mäklare: Fastighetsbyrån.

Den mest klickade bostaden ligger lantligt, en bit utanför Björklinge norr om centrala Uppsala. Huset är från början av 1900-talet och har nyligen renoverats. Det sträcker sig över 116 kvadratmeter och har ett kök med matplats, ett vardagsrum med eldstad, tre sovrum, badrum och toa. På tomten som är närmare 5 000 kvadratmeter finns också en lite pool och garage med verkstadsdel.

Inninge, Uppsala.
Inninge, Uppsala.

2. Inninge, Uppsala

Pris: 3 250 000 kronor. Antal klick: 4 771. Mäklare: Stad & Land.

Även den näst mest klickade bostaden ligger en bit utanför stan. Vi hittar den intill en beteshage, åtta kilometer utanför Alunda öster om centrala Uppsala. Huset som är från 1975 har ett plan och sträcker sig över 184 kvadratmeter. Det rymmer fem sovrum, kök med matplats, badrum och ett vardagsrum med öppen spis. På tomten, som är på 5 618 kvadratmeter, finns också ett dubbelgarage, gäststuga, förråd och matkällare.

Storvreta, Uppsala.
Storvreta, Uppsala.

3. Storvreta, Uppsala

Pris: 5 490 000 kronor. Antal klick: 4 456. Mäklare: Roi Mäkleri.

Den tredje mest klickade bostaden ligger lite närmre centrala Uppsala än de andra två. Vi hittar den i ett mindre bostadsområde norr om Uppsala. Huset är från 2011, sträcker sig över 126 kvadratmeter och rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, kök och två badrum, varav det ena har bastu och jacuzzi. På tomten som är på närmare 1 000 kvadratmeter finns också ett isolerat förråd.

Danmarks-Söderby Lennartsberg, Uppsala.
Danmarks-Söderby Lennartsberg, Uppsala.

4. Danmarks-Söderby Lennartsberg, Uppsala

Pris: 2 495 000 kronor. Antal klick: 4 453. Mäklare: Svensk fastighetsförmedling.

Den fjärde mest klickade bostaden ligger kvar på klicktoppen från förra veckan. Vi hittar den på landsbygden, mellan Uppsala och Knivsta. Den är från 1950 och sträcker sig över 75 kvadratmeter, fördelat på ett och ett halvt plan. På entréplan finns ett vardagsrum, kök och badrum. En trappa upp finns ett allrum och sovrum. På tomten som är på 1 300 kvadratmeter finns även en förrådsbyggnad.

Länna, Uppsala.
Länna, Uppsala.

5. Länna, Uppsala

Pris: 2 495 000 kronor. Antal klick: 4 291. Mäklare: Svensk fastighetsförmedling.

Även den sista bostaden på listan ligger kvar på klicktoppen från förra veckan. Vi hittar den nära Borgardalsbadet, ungefär 15 minuter öster om Uppsala. Den är från 1959 har visst moderniseringsbehov, enligt mäklaren. Den sträcker sig över 93 kvadratmeter, fördelat på ett och ett halvt plan. På tomten finns också en liten stuga.

Publisert:

LÄS VIDARE