Guldläge för partystassen

Foto: Så här såg det ut när Neat höll hus på Fredsgatan 12 i somras.
NYHETER

I kväll har du ett gyllene tillfälle att klä upp dig. Neat Cocktail Club bjuder på guldtema - och du får gärna vara en del av det. Ur Bondfilmen. Neat Cocktail Club ordnar och Wonderboy underhåller.

I somras höll Neat hov på F12. I höst huserar de på Grodan Cocktail Club med sina uppskattade klubbkvällar. Just i kväll ordnar de "Golden Night" då Wonderboy från Golden Dice Records gästar med "glidig bilmusik" (à la freestyle/Italo och electro/ghettobass).

För att spinna vidare på guldtemat har Neat kvällen till ära sett till att Grodans undervåning kommer att vara inredd med extra gulddetaljer.

Extra guldig inredning

Dessutom blir det en illustrations-showdown mellan kreatörerna Peder Bergstrand, Max Groundstroem, Jeanette Zackrisson och Emilia Forrest. Försedda med guldkanvas och svart tuschpenna ska de fyra se till att väggarna får ny skrud.

- Det blir som en tävling, fast utan vinnare. De visar upp sina konstnärliga talanger, säger Robert Grave, en av arrangörerna.

Guldklädd går före

Support i dj-båset är Neat Tagteam. Ida Engberg spelar på loungeövervåningen. De som klätt dig i guld får gå förbi både kön och kassan. Men det är inget tvång att följa temat.

Läs mer om kvällens fest

Sofia Larsson, Aftonbladet