Prinsen och Sofia på kärlekssemester

Av: Josefin Berglund

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5 | Foto: Lasse Allard
Prins Carl Philip firade nyårhelgen i kungafamiljens stuga i Storlien tillsammans med flickvännen Sofia Hellqvist och två vänner.

Här lämnar prins Carl Philip och Sofia sin hemliga kärlekssemester.

Paret har tillbringat nyårshelgen tillsammans i kungens stuga i Storlien. Under fyra dagar har de åkt skidor och umgåtts med nära vänner.

Prins Carl Philip, 31, firade traditionsenligt jul tillsammans med sin familj hemma på Drottningholm. Hans flickvän Sofia Hellqvist, 26, fick inte vara med under familjens firande, trots att Carl Philip vill det.

I stället tog prinsen med sig sin flickvän på en hemlig kärlekssemester under nyårshelgen till kungafamiljens stuga i Storlien, som kungen har fått ärva av sina föräldrar. Så gjorde även hans storasyster Victoria gjorde förra året när hon inte fick ta med sig sin Daniel till familjens julfirande.

Åkte skidor

Tidigt i veckan lämnade Carl Philip Stockholm och i torsdags åkte han till Sofias hemby Älvdalen för att hämta upp sin flickvän. Där besökte de bland annat Systembolaget tillsammans med några vänner innan färden fortsatte norrut.

Carl Philip och Sofia inledde den fyra dagar långa semestern med att åka skidor i Åre på torsdagen. Sedan spenderade de dagarna i sportstugan i Storlien. Stugan är belägen mitt i skidbackarna och kungafamiljen åker ofta scootern från huset direkt till pisterna.

Under eftermiddagen i går lämnade Carl Philip och Sofia Storlien tillsammans med två vänner.

Carl Philip och Sofia har nu officiellt varit ett par i drygt ett år och i somras fick Sofia för första gången träffa kungen och drottningen under en middag.

Publicerad: