Nyheter

Kan ha hängt på staketet i timmar

Av: 

Martin Nilsson

NYHETER

Kvinnan hittades död på ett staket i Norrköping på torsdagseftermiddagen.

Enligt polisen spetsades hennes vad när hon försökte klättra över.

– Det är mycket obehagligt och har förmodligen varit mycket smärtsamt, säger Anders Selevik, kriminalinspektör vid Norrköpingspolisen.

Larmet kom vid 15-tiden på torsdagen: en död kvinna hade hittats hängande på ett staket vid ett industriområde i Norrköping.

Enligt polisen, som följt kvinnans spår i snön, hade hon kommit gående inifrån ett banområde och sedan försökt klättra över det två meter höga staketet.

– Det är vassa piggar på det här staketet och hon har av någon anledning blivit hängande i vaden. Det är mycket obehagligt och har förmodligen varit mycket smärtsamt, säger Anders Selevik.

Dödsorsaken oklar

Dödsorsaken är ännu oklar.

– Vi vet inte. Hon kan ha avlidit plötsligt när hon klättrade över eller när hon hängde där. Enligt teknikerna rör det sig inte om så stora blodmängder att hon kan ha avlidit av blodförlust, säger Selevik.

Sågs på morgonen

Hur länge kvinnan hängt på staketet vet inte polisen - men enligt vittnen som kom fram när patrullen var på plats ska observationer ha gjorts redan på morgonen.

– Det finns uppgift om att hon sågs redan vid niotiden på morgonen. Men den som passerade trodde att det var något annat, säger Anders Selevik.

Obduktion beräknas vara klar i nästa vecka.

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "Gul och Blå" finns nu hos Cervera – förhandsboka nu innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert: