Ännu en kropp hittad nedgrävd på mäklarens tomt

Uppdaterad 2016-11-11 | Publicerad 2016-11-08

Mäklaren och massmördaren Todd Kohlhepp avslöjades efter att en kvinna hittats fastkedjad i en container på hans tomt.

Nu kommer nya uppgifter om att kvinnan städade hus mäklaren förfogade över.

Samtidigt har polisen hittat ytterligare en nedgrävd kropp på Kohlhepps mark.

Fastighetsmäklaren Todd Kohlhepp, 45, har i över ett decennium mördat sina offer och grävt ned dem på sin mark i South Carolina, USA. De senaste dagarna har polisen grävt efter kroppar på två olika platser på massmördarens tomt som han själv pekat ut.

Nu har de hittat mänskliga kvarlevor, men enligt polisen är kroppen så illa tilltygad att de ”inte ens är nära” att identifiera offret eller fastställa en dödsorsak.

Sköts ihjäl med flera skott

Det här är den andra kroppen som hittats på Kohlhepps tomt i South Carolina sedan den 30-åriga Kala Brown hittades fastkedjad – som en hund – i en container. Där hade hon varit i två månader innan någon lyckades höra ett bankande ljud inifrån containern.

– Hjälp mig! Ta mig härifrån! skrek hon från containern, berättade sheriff Chuck Wright.

Någon av kropparna kan vara Kala Browns pojkvän Charlie Carver, 32, som också kidnappades  i augusti. Kala Brown ska i förhör ha uppgett hur hon bevittnade hur Kohlhepp sköt ihjäl pojkvännen.

Kolhepp har erkänt sju mord, men han har inte sagt vilka personer som han ska ha begravt på området.

Men bland annat ska han ha mördat fyra personer utanför en motorcykelaffär i Chesnee 2003.

– Vi behöver inte fundera mer på det här, säger sheriff Chuck Wright till AP.

– Han har berättat saker som bara mördaren skulle veta.

Kvinnan var anställd

Trots att Todd Kohlhepp satt fängslad under flera år för en våldtäkt lyckades han bli en till synes framgångsrik fastighetsmäklare, skaffa ett privat flygcertifikat och dessutom kunnat köpa mycket mark kring sitt hus.

Polisen har tidigare gått ut med uppgifter om att 30-åriga Kala Brown haft ”någon form av relation” till Kohlhepp. Nu bekräftar de att Brown varit anställd av massmördaren för att städa hus han förfogade över via sitt jobb som fastighetsmäklare.

Sökandet efter fler kroppar kommer att fortsätta på måndag.

Polisen tillsammans med både FBI och USA:s inrikessäkerhetsdepartement utökar nu utredningen för att även undersöka mark som Kohlhepp tidigare ägt, som också ligger utanför South Carolina.

ANNONS