Bästa bilderna från nattens dånande fest

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

TV: Bästa från bröllopet – och vilda festnatten

1 av 27

Bröllopsfesten för prins Carl Philip och prinsessan Sofia ville aldrig ta slut.

Paret sjöng och dansade vilt tillsammans med Avicii och Icona Pop på slottet.

Även drottning Silvia underhöll från scenen. Först vid 05.30-tiden på söndagsmorgonen lämnade kungaparet festen.

Så har de kämpat för sin stora dag

Temalåten från tv-serien ”Solsidan” strömmade ut i den regngrå Stockholmsmorgonen. Det markerade finalen på en bröllopsfest på kungliga slottet som aldrig verkade vilja ta slut.

Bland de sista gästerna att lämna Carl Philip och Sofias superkalas var kung Carl Gustaf och drottning Silvia.

– Det var en helt otrolig kväll och brudparet bjuder på dig själva, helt fantastiskt, säger en av gästerna som anlände till Grand Hotell vid 03:20-tiden i natt.

Vild fest

Bröllopsmiddagen avslutades vid 23-tiden. Därefter drog den vilda bröllopsfesten igång.

Artistduon Icona Pop var först upp på scenen, där fick de sällskap av Carl Philip. Tillsammans skrålade de till hiten ”I love it”.

Kvart i tre på natten äntrade Tim ”Avicii” Bergling scenen. Tillsammans med dj-stjärnan röjde både Carl Philip och Sofia loss rejält. Det dansades och viftades som aldrig förr. Även Silvia klev upp på scenen. Drottningen både dansade och sjöng i en låtsasmikofon till en Avicii-låt.

05.35: Kungaparet lämnar

Omkring en timma senare tackade Avicii för sig. Men festen var inte slut – på långa vägar. Prinsparet fortsatte festen tillsammans med familj och gäster ända in på söndagsmorgonen. Aftonbladets team på plats såg kungaparet åka från slottet först vid 05.35. Carl Philip och Sofia har ännu inte synts lämna festen, men har troligen smitit iväg för att få lite välbehövlig sömn.

Publicerad: