Stormy Daniels ska dna-testa klänning

Monica Lewinskys mörkblå klänning fällde nästan världens mäktigaste man.

I dag, 20 år senare, talar man om en annan klänning i Washington.

Porrstjärnan Stormy Daniels, som uppges ha haft sex med Trump, ska låta dna-testa sin klänning.

Hon hoppas att resultatet ska backa upp hennes story om sexmötet med presidenten 2006.

När Aftonbladet var i kontakt med porrstjärnan Stormy Daniels, 38, för några veckor sedan ville hon inte kommentera någonting om Donald Trump.

Inget om den påstådda affären och sexmötet 2006. Inte heller något om de 130 000 dollar som det påstods att hon tagit emot för att hålla tyst om händelsen.

Men mycket har hänt sedan dess.

Den här klänningen ska Stormy Daniels ha burit vid sexmötet med Donald Trump.
Den här klänningen ska Stormy Daniels ha burit vid sexmötet med Donald Trump.

Advokat erkände utbetalning

Michael Cohen, advokaten som betalade Daniels 130 000 dollar för hennes tystnad, erkände just detta i veckan.

Något han tidigare hårdnackat förnekat.

I och med utspelet och erkännandet från Cohen hävdar Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, att ”tystnadsavtalet” har brutits.

Porrstjärnan är således helt fri att kommentera sexmötet med Trump, som enligt Wall Street Journal inträffade i Lake Tahoe 2006 medan Trumps hustru Melania var hemma och tog hand om nyfödda Barron.

Bevis att hon talar sanning

Enligt nya uppgifter har Daniels sparat den guldfärgade klänning hon bar under kvällen och natten i Lake Tahoe. Hon uppger att hon inte tvättat klänningen sedan dess och planerar nu att göra precis som Monica Lewinsky – nämligen genomföra ett dna-test.

Tanken är att resultatet från dna-testet, vilket The Blast var först att rapportera om, ska backa upp hennes historia, förutsatt att man hittar spår på klänningen från Trump.

Lewinsky-trick

Tillvägagångssättet liknar mycket det som användes när president Bill Clintons affär med Monica Lewinsky utreddes. Då testade man Lewinskys mörkblå klänning och kunde hitta dna från Bill Clinton på den.

Innan Stormy Daniels och hennes advokater kan bevisa något och få en match måste de ha ett dna-prov från Trump.

Men den påstådda otroheten med Daniels är inte det enda som oroar presidenten just nu.

Under fredagen kom det fram uppgifter om ytterligare en affär som Trump ska ha haft under nio månader mellan 2006 och 2007. Alltså när presidentens och Melanias gemensamma son Barron var väldigt liten.

Affär med ”Playmate of the year”

Under den här niomånadersperioden ska Trump ha haft en sexuell relation med glamourmodellen Karen McDougal, ”Playmate of the year” i tidningen Playboy 1998. Det rapporterar ABC News.

McDougal skrev flera anteckningar under relationen, vilka köptes av National Enquirer för 150 000 dollar före presidentvalet 2016.

Tidningen, som ses som Trumpvänlig, har emellertid inte publicerat McDougals story – i stället avslöjade tidningen The New Yorker affären med glamourmodellen.

Donald Trump besökte under fredagen Florida. Melania följde inte med sin make.

Publisert:

LÄS VIDARE