Nyheter

”Jag blir så förbannad”

Av: 

Anna Hjalmarsson

NYHETER

Ilska bland unga Twilight-fans på nätet

Ilskan och besvikelsen är stor när unga Twilight-fans bloggar och kommenterar åldersgränsen på den nya vampyrfilmen.

Bland de yngre Twilight-fansen finns ingen förståelse för att filmen New Moon har en åldersgräns på 15-år, eftersom den anses kunna vara skadlig för yngre barn. Många har redan sett den första filmen, trots att den har också har 15-årsgräns.

Twilight! Älskar den filmen.... 15 års åldersgräns men orka bry mig!!!!!!!!

skriver Zallyh i sin blogg, och fortsätter: Och nu kmr ju new moon, och det är 15 års åldersgräns där med! Så får INTE gå och se den på bio! Och inte  kan man låtsas vara det heller... (måste visa leg! )  Herregud! 

Och hon är inte ensam. Nu är jag grymt arg på den jävla svenska biografbyrån. JAG HATAR DEM! bloggar Emelie . Sedan det här att dem tror att killar tål mer än tjejer! Jävla diskriminering! Jag klarar fanemig lika mycket som en normal kille i deras resonemang.. tillochmed mer!

Vill ha 13-årsgräns

På sajten twilightsweden.se skrivs många ilskna kommentarer:

Caroline vill inte ha någon 15-årsgräns: För jag ska gå med min lilla syster på fredag som är 13, fast hon ska inte med på midnattsvisningen. Så hon ska gå med oss på den vanliga premiären! Det är så löjligt som vissa har sagt innan med Harry Potter som var från 11 den är skit läskig i jämnförelse med New Moon, och jag menar jag är 16 och tycker Harry Potter är läskig! Jag struntar i om hon så måste bryta sig in hon SKA MED!

breathingtwilight är också upprörd: Jag e så arg asso jag hade räknat ner sen typ i början av sommaren och samma dag som jag beställde biljetter så blev det 15 årsgräns!!?Jag e helt knäckt

Många av fansen tycker att det borde finnas fler steg i åldersgränserna, som Alexandra: för stor glapp mellan 11 och 15 år…?det är liksom då alla börjar utvecklas?13-årsgräns borde det vara?jag blir så förbannad!

Och Claris skriver: Jag har läst alla böckerna sett twilight många gånger och läser nu böckerna på engelska!?jag fattar inte hur ni kan säga att jag skulle bli påverkad av att se någon lämna någon! Sånt ser man ju dagligen på TV!? Och jag tror inte att det är särskilt jättemånga som får chansen att bli ihop med en vampyr och sedan göra slut med den, för att få en chans att hoppa från en hög klippa!

ANNONS EXTERN LÄNK

Minska risken för smittspridning under vintersäsongen; munskydd, hudvård och vitaminer hos MEDS

Meds

Publisert: