Kvinnan blev inlåst på flygplanstoan – planet tvingades nödlanda

En toalettincident på ett flygplan på väg till San Francisco ledde till stor uppståndelse.

Passageraren fick inte upp toalettdörren. Något som slutade med att planet fick nödlanda.

I onsdagskväll förra veckan lyfte ett plan från Ronald Reagan-flygplatsen i Washington DC, USA. Slutdestinationen var San Fransisco, men planet fick oväntat nog göra ytterligare ett stopp på vägen tack vare en krånglig toalettdörr.

Dörren till toaletten gick i baklås. Oturligt nog så var en kvinnlig passagerare inne på toaletten när det hela hände. Under en timme försökte kvinnan få upp dörren utan att lyckas, något som CBS San Francisco rapporterat om.

Tills sist fanns ingen annan utväg än att nödlanda planet.

Piloten: Vi måste nödlanda

En av passagerarna berättar för tv-stationen att piloten ropade ut ett meddelande i högtalaren:

”Om ni inte hört ryktet än så kommer vi att landa i Denver för att någon låst in sig på toaletten. Och självklart kommer vi inte låta henne stanna på toaletten tills vi är framme i San Francisco.”

Planet landade i Denver strax efteråt där brandmän stod redo att kliva ombord och bryta upp toadörren.

”Alla applåderade när kvinnan kom ut och tyckte synd om henne. Men hon mådde bra, så allt var okej” säger passageraren till stationen.

Strax efter kunde planet från United Airlines fortsätta sin färd till slutdestinationen San Francisco.

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

Publisert:

LÄS VIDARE