Polisen efterlyser fler tips om Malmömord

avTT

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Johan Nilsson/TT
Blommor på Karolin Hakims grav efter jordfästningen i september. Polisen jagar fortfarande en av de misstänkta skyttarna. Arkivbild.

Ett dygn efter att polisen på sin hemsida publicerade tre bilder på en gärningsman som misstänks vara inblandad i mordet på Karolin Hakim i Malmö den 26 augusti har få tips kommit in från allmänheten.

1 av 3 | Foto: Polisen
Känner du igen mannen på bilden? Kontakta polisen på 114 14

– Vi har inte fått in tillräckligt mycket. Det är några stycken men ingen större mängd. Vi skulle gärna ha fler tips, säger Pär Andersson, chefsåklagare som leder förundersökningen om mordet, till Sydsvenskan.

Mannen på bilden misstänks vara en av de två skyttarna. Enligt Pär Andersson har polisen även fler bilder från mordplatsen som kan bli aktuella att lägga ut i framtiden.

En sitter häktad

Sedan tidigare sitter en annan man häktad som misstänkt för medhjälp till mordet på kvinnan, som begicks på öppen gata i stadsdelen Ribersborg i Malmö.

Enligt vittnen höll Karolin Hakim sitt barn i famnen när hon blev ihjälskjuten. På platsen fanns även barnets pappa, som misstänks ha varit måltavlan för attacken.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Malmö