Nyheter

Ta med vädret – i skidbacken

Av: 

Caroline Olsson

NYHETER

Ny tjänst med Aftonbladet

Snökoll direkt Är du ute i backen och vill kolla in väder och snödjup? Inga problem. Det enda du behöver är en mobil, så ger Aftonbladets nya mobila tjänst svar.
Snökoll direkt Är du ute i backen och vill kolla in väder och snödjup? Inga problem. Det enda du behöver är en mobil, så ger Aftonbladets nya mobila tjänst svar.

Åre, Dackestupet eller Säfsen?

Var du än är – Aftonbladet ger dig bästa skidvädret rakt ner i fickan.

– Man får snödjup, liftar och annan information och det kostar inget, säger Niklas Silow, chef för Aftonbladet Mobil.

Enda kravet är en mobiltelefon som det går att surfa med.

Totalt 61 anläggningar i hela landet, från Vångabacken i söder till Riksgränsen i norr, är anslutna till den nya tjänsten i samarbete med Snörapporten.

Dagsfärska fakta

Aftonbladets mobila skidväder ger dagsfärska fakta om snödjup, nysnö, öppna nedfarter, liftar, längdspår, öppettider och mycket mer.

– Offpist, terrängåkning, utför - allt finns där. Man får all information man behöver för fjällsemestern. Och det bästa är att man har det med sig överallt via mobilen, säger Niklas Silow.

– I Åre och Sälen har vi extra service, med livekameror, nöjestips och senaste nytt om kvälls-åkning bland annat. Men tjänsten är rikstäckande och det finns mycket mer än bara fjällväder.

SÅ HÄR GöR DU

Skidvädret finns bara på Aftonbladets mobilsajt, mobil.aftonbladet.se

Surfa in via adressen eller skicka ett sms med ordet SNÖ till 72600.

Då får du en länk direkt till skidvädret för 61 anläggningar i hela Sverige. Kostnaden är samma som för ett vanligt sms.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp smidig tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert: