Nyheter

Nytt faderskapstest för furst Albert

avSofi Tagesson

Bröllopslyckan kan bli kort i Monaco.

Furst Albert kommer efter dagens bröllop att tvingas genomgå nya faderskapstest.

Det är The Telegraph som har fått ryktena om ett eventuellt tredje utomäktenskapligt barn, och ett kommande faderskapstest, bekräftade av hovpersonal.

Ryktades om kris

På lördagen var det dags för den katolska bröllopsceremonin mellan furst Albert och Charlene Wittstock. Med pompa och ståt vigdes de två på palatsets borggård i Monaco.

Men parets bröllopslycka kan bli kortvarig. Nu kommer uppgifter om att hovets personal har bekräftat uppgifterna om att Albert kan vara pappa till ännu ett barn.

Enligt hovpersonalen ska ryktet om Charlene och Alberts kris tidigare i veckan vara delvis sann. Det rapporterades då att Charlene försökt fly hem till Sydafrika sedan hon fått veta att Albert kunde vara pappa till ytterligare ett barn. Hovet förnekade då uppgifterna.

Kan vara pappa till tredje barn

Furst Albert har sedan tidigare två utomäktenskapliga barn, 6-åriga Alexandre, med en före detta flygvärdinna från Togo, och en 19-årig dotter, Jazmin, som han fick med en amerikansk mäklare. Ingen av dem ingår i tronföljden.

– Även om det dyker upp ett tredje eller fjärde barn kommer Albert inte att ha en arvinge förrän Charlene får barn med honom, säger källan till The Telegraph.