Pappans fina gest till dottern – år efter sin död

avMalin Wigen

NYHETER

Innan pappan dog såg han till att förbetala så att dottern Bailey Sellers skulle få blommor på sin födelsedag under fem års tid. När hon fyllde 21 år fick hon sin sista bukett – och ett kort med hans sista ord.

1 av 3 | Foto: Skärmdump Twitter
Bailey och hennes pappa.

Nyligen fyllde Bailey Sellers från Knoxville i USA 21 år. Och den födelsedagen var bitterljuv för henne, för 21-årsdagen var även sista gången hon fick ett kort och bukett av sin pappa.

Under fem års tid har hennes pappa, som dog i cancer när hon var 16, gjort denna fina gest för henne. Innan han dog såg han till att förbetala så att hon skulle få blomsterarrangemang på sina födelsedagar - fram till den dagen hon fyllde 21.

I ett hjärtskärande Twitterinlägg delar hon med sig av den sista gåvan från pappan.

Min pappa dog när jag var 16 år i cancer och innan han dog förbetalade han blommor så att jag kunde få dem varje år, på min födelsedag. Det här är min 21-årsbukett och det är den sista. Jag saknar dig så mycket pappa”.

Delar med sig av hans sista ord

I inlägget delar hon med sig av en bild på blommorna – och av en bild på ett kort med hans sista ord till henne.

Bailey, det här är mitt sista brev till dig tills vi ses igen. Jag vill inte att du fäller någon mer tår för mig älsklingsflickan för jag är på en bättre plats. Du är, och kommer alltid vara, det mest värdefulla jag fått. Det är din 21-årsdag och jag vill att du respekterar din mamma och dig själv. Var glad och lev livet fullt ut. "Jag kommer vara med dig vid varje milstolpe, titta bara så kommer jag finnas där”.

Efter att hon delat med sig av hans sista ord dröjde det inte länge innan flera personer berättade om hur de berörts av pappans gest. Och vissa av dem sa att de själva förlorat en eller två föräldrar.

Det där var fint gjort av din pappa. Jag har tårar i mina ögon när jag tänker på hur mycket han måste ha älskat dig. Grattis på födelsedagen”, skriver en person och en annan skriver: ”Jag känner inte dig men det här fick mig att gråta. Din pappa är fantastisk”.

Bailey kommenterar i sin tur uppmärksamheten: ”Jag är så tacksam att min pappas omtänksamhet skänkt glädje åt så många människor”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Cancer