Nyheter

Henemark hänger ut kända sexpartners i ny skandalbok

Av: 

Henrik Ståhl

Ida Gustafsson

NYHETER

I sina memoarer namnger Camilla Henemark flera kända sexpartners.

Hon påstår bland annat att hon haft en trekantsorgie med före detta kända idrottsmän.

– Det är fler som kommer att pusta ut över att de inte är med, säger Henemark till Expressen.

Omslaget till Camilla Henemarks självbiografi ”Adjö det ljuva livet”.
Omslaget till Camilla Henemarks självbiografi ”Adjö det ljuva livet”.

Den förra modellen och popstjärnan Camilla Henemark har genom åren gett upphov till flera skandalrubriker. Den mest uppmärksammade skandalen slog ner som en bomb för två år sedan, när hon pekades ut som kungens älskarinna i boken ”Den motvilliga monarken”. I förra veckan var hon åter i ropet när Elisabeth Ohlsons Wallins satirteckning publicerades i tidskriften Tiden.

Nu har Henemark, tillsammans med journalisten Carina Nunstedt författat sina egna memoarer. I ”Adjö det ljuva livet” berättar hon om förhållandet till Carl XVI Gustaf – och hänger ut flera kända sexpartners med namn.

Trekantsorgie

I boken beskriver hon bland annat en vild festnatt med två av Sveriges största idrottsstjärnor: en före detta fotbollsspelare och en före detta tennisspelare.

Hon påstår att de utmanat varandra i dart. Om Camilla satte pilen i Bulls eye skulle killarna strippa. ”Jag sa i vanlig ordning: Kör! Och satte förstås pilen mitt i prick”, skriver hon.

De före detta idrottsmännen ska då ha jublat och låtsats kyssa hennes fötter.

– Naturligtvis slutade det med en trekantsorgie. När vi förstod att ingen av oss hade kondomer ringde vi receptionen och bad dem lägga några utanför dörren, skriver hon enligt Expressen.

”Fånigt”

En av de namngivna stjärnorna, som enligt boken hade sex med Henemark under inspelningen av ett underhållningsprogram på 1990-talet, förnekar att han haft sex med Henemark.

– Det är fånigt att hon skriver så, säger han till Expressen. Vi har inte haft något sexuellt umgänge alls. Vi har varit kompisar, snackat och umgåtts men inget sådant.

I ett sms till Aftonbladet skriver han att han dementerar att de haft en intim relation.

– Inget av det som står stämmer. Jag tänker inte kommentera det ytterligare, skriver han.

ANNONS

50% REA hos Åhléns! Se till att fynda dina favoriter från välkända varumärken.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter