Tusentals i naken salut för festprinsen Harry

NYHETER

Civila och soldater från hela världen kastar av sig kläderna för att stödja den brittiske prinsen. Men en ny skandal kan vara på gång

1 av 5 | Foto: Avklädda bilder på prins Harry publicerades på tmz.com på onsdagen.

Prins Harrys supportrar visar gärna sin stolthet över sin kunglige festnisse.

Och passar på att visa allt – i en naken stödsalut på Facebook.

Nästan 16 000 soldatkollegor och civila har hittills anslutit till den nakna hyllningen.

Foto: Partyprinsen. Avslöjande bilder på prins Harry när han spelade strippbiljard i Las Vegas i augusti i år spreds över världen.

Bilderna på den avklädde brittiske prinsen Harry, 27, under en "strippbiljard"-fest i Las Vegas har orsakat rabalder och skapat stora rubriker världen över.

Men oavsett av var brittiska kungahuset och Harrys överordnade i armén tycker så föll hans festande i god jord hos hans armékollegor – och många andra.

Stöd från hela världen

Flera stödbilder på brittiska soldater som poserar nakna har publicerats på bland annat Twitter och Facebook.

Civila britter hakade på och en Facebook-sida som döptes till 'Support Prince Harry with a naked salute!' skapades. Från början var tanken att "de som tjänstgör i armén eller gjort det" ska delta, men en snabb titt visar att både civila och soldater, unga och gamla, och även folk från andra länder ansluter och poserar lättklädda. Antalet medlemmar ökar lavinartat.

På tisdagseftermiddagen hade salutsidan över 15 000 medlemmar.

Uppgifter om skandalvideo

Men skandalen verkar inte vara över än. Nu uppger nättidningen RadarOnline att det ska finnas även en video från prinsens VIP-hotellrum i Las Vegas, som visar hur den lättklädde prinsen roar sig med en kvinna. Det uppges vara samma person som tagit stillbilderna på prinsen, som även filmat honom.

– Om videoklippet offentliggörs kan det bli den största skandalen för kungahuset hittills, säger en källa till RadarOnline.