Nyheter

Riksdagsman nöjd efter valmöte på nattklubb

NYHETER

Några timmar efter Göran Lindblads valupptakt visade ”hett badmode”

Göteborg

Den moderate riksdagsmannen Göran Lindblad var nöjd efter sin uppmärksammade valupptakt på fredagen, som hölls på en nattklubb där man senare på kvällen skulle visa "hett badmode".

Det blev protester från både partivänner och politiska motståndare när Göran Lindblad och partikamraten Simon Sundén bjöd in till valupptakt med baddräktsvisning på en nattklubb i Göteborg. Före mötet sade Lindblad till TT att han ångrade att kopplingen gjorts.

- Hade jag vetat att det skulle bli ett sådant jädra väsen så hade jag absolut inte gjort det. Men om några människor blivit stötta eller känner sig kränkta eller tycker att det är sexistiskt är jag den första att be om ursäkt för det, sade Göran Lindblad.

Valupptakten hölls som planerat på fredagskvällen. Modevisningen skulle äga rum efter midnatt, flera timmar efter moderaternas möte. Att den nämndes i inbjudan berodde på att reklamen skulle ge ett lägre pris på mat och dryck under valmötet, uppger Lindblad.

Efter mötet var Göran Lindblad nöjd med hur kvällen avlöpt.

- Det kom ungefär 100 personer, och det var som förväntat. Jag har ingen aning om hur många som stannade för att se modevisningen. Det var kanske 5-10 personer kvar från mitt möte när jag gick, sade Lindblad till TT vid 23-tiden på fredagen.

- Själva mötet gick lika bra och städat tillväga som jag hoppats, med utfrågning, mat och dryck. Det blev inga skandaler, som media trodde. Den kom en lite lättklädd tjej förbi i början, men det visade sig vara nattklubbens garderobiär. Hon var den mest skandalklädda i lokalen, sade Lindblad.

Micke Larsson/TT

ANNONS

Nu kan du fynda bland Muminmuggar till rabatterade priser hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

Aftonbladet

/

Nyheter