Nyheter

”Elin Woods är i Sverige”

Av: 

William Svärd

NYHETER

Elin Woods är hemma i Sverige. Hon tog med sig barnen och flög hem i går.

Det rapporterar den amerikanska sajten Radaronline.

Hon ska ha lämnat Orlando i USA på måndagen och landade på Arlanda tidigt i morse. Hon flög ett privat jetplan. Hon flög då runt Island och askmolnet.

Enligt en källa till Radaronline handlar det om en semesterresa, och Elin planerar inte att stanna någon längre tid i Sverige. Den senaste tiden har hon rest bort flera gånger utan Tiger.

Lever separerade

Elin och maken Tiger Woods är fortfarande gifta men lever separerade sedan det uppdagats att golfproffset varit otrogen med flera kvinnor. Efter att skandalen exploderade har Tiger Woods gått på behandling och tvingats be om ursäkt offentligt till Elin.

Den senaste i raden av kvinnor som trätt fram och sagt att de haft sex med tvåbarnspappan är 22-åriga grannflickan Rachel Coudriet. Hon var bara 14 år då hon träffade Tiger första gången, och förra året ska de båda ha haft sex på en soffa på Tigers kontor.

Nära skilsmässa

Enligt amerikanska medier pratar Elin och Tiger knappt med varandra längre.

De ska också vara nära en skilsmässa. Enligt Radaronline ska Elin ha träffat en skilsmässoadvokat för mindre än två veckor sedan – samtidigt som Tiger gjorde sin omtalade comeback i Masters på Augusta.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här

Vet du mer? Har du bilder?
Publisert: