Lucky Twice - tar Spanien med storm

NYHETER

”Vi förstår inte hur stort det är”

Foto: FAMILY TREE MUSIC
Hannah Reynold och Sofie Larsson utgör gruppen Lucky Twice.

Okända i Sverige.

Men stora stjärnor i Spanien.

Nu gör Malmö­tjejerna i Lucky Twice succé.

I går gick singeln ”Lucky” upp på förstaplatsen på Spaniens största radiolista. Och sedan tre veckor tillbaka är låten den mest nedladdade i hela landet.

– Vi förstår nog inte hur stort det är. Men på lördag får vi äntligen åka dit och uppträda, säger Sofie Larsson, 17, som ingår i gruppen tillsammans med Hannah Reynold, 15.

Sofie Larsson har varit med om att stå i rampljuset tidigare då hon vann lilla Melodifestivalen 2002 med ”Superduperkillen”. Men Hannah Reynold gör debut som artist.

Släppa album

Nästa projekt är att släppa ett helt album. Men först ska singeln lanseras i övriga världen. Något som skivbolaget tror kan gå mycket bra. Trots att ”Lucky” bara har släppts i Spanien är det redan den fjärde mest sålda nedladdade i Europa.

– Under mina drygt 30 år i branschen har jag aldrig varit med om ett så stort utlands­intresse. I stort sett vartenda skivbolag har jagat mig för att få en licens-deal med oss. Nu har vi licens-dealer över hela världen, säger Michel Petré, på skivbolaget Family tree music.

Medverka i ”Big brother”

Tjejerna ska även besöka Spanien för att medverka i tv-programmet ”Big brother”. Där har låten spelats flitigt och nu ska de två in i huset och sjunga under finalen.

– Jag har läst spanska i fyra år. Men min bästa kompis kan språket flytande och ska lära mig några fraser så att man kan säga något på scenen, säger Sofie Larsson.

Sofie Larsson

Hannah Reynold

Jonas Andersson