Natacha Peyre är min dubbelgångare

NYHETER

Att prata om ”Stureplan” som begrepp för en subkultur må vara jävligt b, men försök att komma ifrån det. Försök bara. Man kan inte längre tala om brats och bratklubbar, eftersom brats inte finns. Jag har då aldrig sett en sån i mitt liv. Och att dela upp klubbar, barer och fester i territorier är livsnödvändigt. Att ringa in Malmös Stureplan är lätt, det är Stortorget, Lilla Torg (minus Röda Kran) och Privé. Och då förstår jag snabbt att jag själv och alla mina kompisar absolut inte är en del av den världen. Av olika anledningar, främst utseendemässiga är jag säker på.

Natacha Peyre, glamourmodellen, hon är sjukt Stureplan. Om hon hade bott i Malmö så hade man garanterat sett henne på C&G, på Étage och i baren på Victors. Hon hade varit överallt där jag inte varit, vi hade förmodligen aldrig upphittats på samma ställe samtidigt.

Men tänk då vad förvånad jag blev när en god vän ringde upp mig efter att han intervjuat henne till just magasinet Stureplan och berättade att han hittat min dubbelgångare. Jag och Natacha pratade likadant och drog samma skämt, och var lika gamla. ”Det var som du fast hon.” Sjukt är förnamnet. Hjälp mig tolka.

Margret Atladottir

Allt om Malmö

"Jag har då aldrig sett en sån i mitt liv"