Önskelistorna väller in till Family

NYHETER

Du kan få din önskan uppfylld

Att skriva önskelistor är en gammal tradition som kanske främst förknippas med barnens långa brev till tomten. På Family.se finns 100-tals önskelistor

Önskelistor från stora och små från hela Sverige väller in till Family.se. Just nu finns det över 500 listor. Och önskningarna varierar.

I dag är det inte bara barnen som är noga med att skriva önskelistor – det gäller ju att få rätt saker. Även vuxna skriver listor för fullt och nu har till och med våra husdjur hakat på trenden. Hunden Zorba önskar sig grisöron och tuggben. Susanne Arvidsson önskar att hennes son ska få en ny MP3-spelare, eftersom hunden har tuggat sönder hans gamla.

Jultider är även brandtider. Glömda ljus kan lätt orsaka katastrofer för julfirande familjer. Det har Lotta i Härnösand tagit fasta på och önskar sig en brandvarnare och en brandsläckare så att familjen ska kunna känna sig trygg i jul.

Självklart är även barnen representerade på Sveriges största sajt med familjeannonser. Populäraste önskeklapparna är tv-spel, bilar och dockor. Lille Oskar i Boden firar sin första jul och önskar sig en traktor.

En önskelista behöver inte bara innehålla materiella ting. Det är minst lika viktigt att nära och kära få behålla hälsan. Katrin från Ludvika önskar bland annat "Att mina barn skall vara lyckliga, leva lyckliga och friska hela sina liv. Det är en önskan som inte kostar en massa pengar. En önskan värd att tänka på..."

Skriv din egen önskelista och skicka in den i dag– du har chans att tävla om önskeklappar.