Lisa, 29, fick penisbild – ställde ut den

NYHETER

”Kanske inte det man vill ha till frukost”

Foto: En del av konversationen som ägde rum innan killen skickade en bild på sitt könsorgan.

Killen hon chattade med skickade plötsligt en bild på sitt könsorgan. Då tog Lisa, 29, en skärmdump och ställde ut bilden på en skola i Stockholmsområdet.

Lisa, som bor i Stockholmsområdet, fick kontakt med en kille på dejtingappen Tinder. De bytte telefonnummer och började chatta via sms och Snapchat. Killen bodde inte i samma stad så de träffades aldrig, utan fortsatte hålla kontakt via chatten. Men en morgon fick Lisa en ovälkommen överraskning på mobilen.
– En torsdagsmorgon vaknade jag och kollade Snapchat, då hade han skickat en bild på sitt könsorgan. Jag fick den till frukosten, kanske inte det man vill ha, säger Lisa till Aftonbladet.

Vill visa vad många utsätts för

Hon tog en skärmdump på bilden för att visa en kompis, men sedan fick hon idén att visa andra människor vad tjejer kan utsättas för när de chattar med okända personer.

– På min skola hade vi en utställning där man skulle skapa något med text och bild så då fick jag en idé om att uppmärksamma vad många tjejer idag får på sina mobiler från personer de inte känner, säger Lisa.

”Han vet inte om det”

Killen som skickade bilden är dock lyckligt ovetande om att hans privata delar har ställts ut till allmän beskådan.

– Nej han vet inte om att bilden använts, jag planerar inte att höra av mig och berätta det heller. Jag blockade honom på Snapchat efter det han skickade, han verkar inte vara någon trevlig kille, säger Lisa.
Lisa har önskat att inte medverka med sitt efternamn.