Alla flydde missillarmet – då åt han upp buffén

Foto: Twitter
Mannen passade på att äta mer frukost efter missillarmet.
NYHETER

Panik utbröt på Hawaii efter ett falskt meddelande att en missil var på väg mot ögruppen. Förskräckta människor sprang för sina liv.
Alla utom en.
En amerikansk turist passade istället på att frossa i frukostbuffén, skriver Independent.

Ett varningsmeddelande skapade panik på Hawaii i lördags. I meddelandet uppmanades alla att söka skydd eftersom en ballistik robot kunde vara på väg mot ögruppen. ”Det här är inte en övning” avslutades meddelandet.

Kaos utbröt bland både invånare och turister och det dröjde drygt 40 minuter innan det visade sig att det handlade om ett falskt alarm.

Men en som tog det hela med ro var amerikanen Jason Andersons pappa, som var på semester på Hawaii. I stället för att söka skydd tog han tillfället i akt att i lugn och ro frossa i hotellets frukostbuffé.

Gick och hämtade mer mat

Jason skickade ett meddelande till pappan för att fråga om allt var okej och om pappan var i säkert förvar. Men han fick inte det svaret han hade väntat sig:

”Kön blev mycket kortare så jag gick och hämtade mer mat på buffén”, skrev han i ett meddelande och berättade att alla andra hade sprungit från frukosten skrikandes av rädsla.

Enligt CNN skickades meddelandet ut av en anställd i Hawaiianska regeringen som helt enkelt tryckte på fel knapp.

Så långt når Nordkoreas missiler 00:56
ARTIKELN HANDLAR OM

Hawaii

USA