Hjärtskärande bilden på dotterns urna i bilbarnstolen

1 av 2 | Foto: Facebook
Bilden på urnan i bilbarnstolen berör.
NYHETER

När Sarah Walton skulle köra hem sin dotters aska placerade hon urnan på den mest lämpliga plats hon kunde komma på, skriver ABC News.

I januari dog fyraåriga Ellie Walton i hjärntumör. När mamman Sarah Walton skulle transportera hem sin dotters aska satte hon urnan på den mest logiska platsen hon kunde komma på – i flickans bilbarnstol.

Hon fotade bilbarnstolen med urnan och la ut på en Facebooksida som skapats i dotterns namn. Hon hoppas att bilden, som berört tusentals, ska få folk medvetna om barncancer.

Det har varit två månader av ren tortyr, ångest och förtvivlan. Allt jag vill ha tillbaka är vårt vardagliga liv– vad det än innebar, så vill jag ha tillbaka det. Jag vill ha tillbaka sjukhusvistelser och kemoterapier, jag vill ha tillbaka ditt skratt och ditt glädjefyllda hjärta. Det som fick mitt hjärta att göra så ont, för bara några månader sedan, vill jag ha tillbaka så oerhört mycket idag.”, skriver Sarah Walton i sitt inlägg.

”Älskar att prata om henne”

Att skriva öppet om Ellie hjälper henne att hantera dotterns död.

– Jag älskar att prata om henne och få folk att minnas henne, säger hon till ABC News.

Ellie hade på sig solglasögon var hon än gick, berättar Sarah Walton. Och Ellie älskade djur, speciellt dinosaurier.

– Hon var den sortens barn som kunde gå igenom en hjärnoperation på måndagen och på tisdagen vilja lämna sjukhuset för att köpa en Slurpee. Hon kunde lysa upp ett rum. Hon var väldigt social och pratade med alla människor, säger Sarah Walton till ABC News.