Tatuerade sig – för att likna sonens brännskador

1 av 3 | Foto: ABC News
Pappan tatuerade in sonens brännskador
NYHETER

En Pappa i Missouri har skaffat en speciell tatuering för att hjälpa sin nioårige son att hantera sina brännskador, skriver ABC News.

Förra året ramlade Landon Thomas in i en brasa på trädgården och fick allvarliga brännskador på sin fot. Brännskadorna gav Landon ärr som han skäms för än idag.

Men hans pappa, Joel, kom på en utomordentlig idé. För att öka Landons självförtroende valde han att göra en tatuering som matchade Landons ärr och skickade in en ansökan till serien Ink Master.

Några veckor senare blev han antagen till programmet.

”Joel och Landon var precis den historia som vi hoppades kunna berätta: en dedikerad och kärleksfull förälder som vill visa sin son att ärr är det som gör dig unik", skrev Ink Masters verkställande producent Andrea Richter till ABC News i ett mejl.

Joels fästmö Melissa Kuhlmann kallade tatueringen för en ”vacker påminnelse av banden mellan far och son” och att hon inte visste många som självförvållat skulle bära ärr.

Landon var med under hela processen och tatueringen blev pricken över i:et med Landon initialer bredvid.

– Det faktum att jag var villig att bära det tillsammans med honom - den belastningen av ärret och smärtan från något som hänt i hans liv, det förde oss närmare varandra, säger han. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Missouri