10 nättips för lata dagar

NYHETER

Du om redan tröttnat på att proppa i dig julmat, spela sunkiga spel och äta knäck kan du surfa in på en trevlig sajt.

24 timmar har alla tips du behöver under de lata mellandagarna.

Simma lugnt!

1.Problem att sova efter all julstress? Vill du ha tips om hur du gör för att somna utan att behöva räkna får eller vanka runt i lägenhetn så är Sleepnets sajt något för dig. Testa din sömnstatus och läs om orsakerna till sömnproblem och hur du ska övervinna dem.

www.sleepnet.com

2.Är du snygg eller är du snygg? Här kan den modige skicka in ett foto av sig själv. Sedan blir du bedömd av surfarna med mellan ett och tio poäng.

www.amihotornot.com

3.Har du tröttnat på snöslask och gråmodd och vill njuta av palmers ljuva sus och finkorning strand. Här väntar ett verkligt trevligt tidsfördriv - att drömma sig bort till varmare breddgrader. Hos reseguiden kan du botanisera mellan tusentals sistaminuten-resor till exotiska paradis.

www.reseguiden.se

4.Vill du njuta av livet på annat sätt än genom god mat dryck? Här finns tipsen.

www.livsnjutare.nu

5.Fick du en sjungande fisk i år så är du bland den skara som fått årets julklappar. Är du intresserad av vad som varit årets julklappar de senaste tio åren.

www.torget.se/v3/jul

6.Sista stället man vill besöka under julen är hälsocentralen eller sjukhuset men krasslig kan man bli ändå.

Då finns nätdoktorn med tipps och råd om mindre problem. Behöver du sjukhusvård finns även telefonnummer till närmaste sjukhus, vårdcentral och apotek.

www.doktorn.nu

7.Rensa hjärnan efter alla mysiga pratstunder och social samvaro med släkt och vänner. Spel och kluriga frågesporter får fart på hjärnan lagom tills det är dags att arbeta igen.

www.funplanet.com

8.Sportintresserad men lat? Räddningen är Eurosports svenska sajt. Där kan du hålla koll på tävlingar och resultat utan att se på tv.

www.eurosport.se

9.Tv-freaket kan här skräddarsy sin egen programtablå och skapa en personlig guide.

www.dagenstv.com

10.Trött på att höra samma fem låtar om och om igen? PÅ sprays internetradio väljer du själv vad du vill lyssna på. Välj favoritlåtar i något av de sju musikrummen.

www.spraydio.com

Annika Sohlander, 24 timmar.se ( )