Kissmannen slog till i Täby för fjärde gången

NYHETER

Kissmannen slog till igen i Täby i går kväll.

Under det senaste halvåret har han trakasserat unga kvinnor vid minst fyra tillfällen.

På Rösjövägen råkade en 17-årig flicka ut för Kissmannen den 11 september förra året. I går ofredade han en 20-årig kvinna på Täbyvägen.

Kvinnan, som är i 20-årsåldern, satt och väntade på bussen vid en hållplats på Täbyvägen när hon blev offer för Kissmannen.

- Plötsligt känner hon hur det blir blött i ansiktet. När hon skriker springer han därifrån, säger Jan Berlin, vakthavande befäl vid Roslagspolisen.

Den så kallade Kissmannen har specialiserat sig på att ofreda unga kvinnor vid busshållplatser i Täby.

Kissade på hennes kind

I juni förra sommaren gick han fram till två festklädda kvinnor som väntade på bussen och kissade en av kvinnorna i ansiktet.

I september inträffade en likartad incident. En 17-årig flicka väntade på bussen när mannen ställde sig snett bakom kvinnan och tittade på tidtabellen. Plötsligt kände kvinnan att mannen kissade rakt på hennes kind.

Polisen är säker på att det är samma man som ligger bakom samtliga dåd. Alla som blivit angripna har uppgett att mannen är i 25-årsåldern.

- Han har varit framme minst tre gånger tidigare. Men det är svårt att ta honom eftersom han slår till ganska sällan och därefter håller sig undan, säger Jan Berlin.

Jens Kärrman

ARTIKELN HANDLAR OM