Fröken Sverige + Tomas Brolin = sant!

Annika Duckmark om romansen: Det känns jättebra

NYHETER

Ungkarlslivet är över för Tomas Brolin, 31.

Programledaren Annika Duckmark, 29, berättar för första gången om romansen med VM-hjälten.

- Det känns jättebra, säger hon till Aftonbladet.

Foto: MAJA SUSLIN/SCANPIX
Träffades i slutet av förra året Annika Duckmark, Fröken Sverige 1996, och VM-hjälten Tomas Brolin har träffats i flera månader redan. Men det är först nu de går ut och bekräftar sitt förhållande.

Sant!

Varken Tomas Brolin eller Annika Duckmark har tidigare velat tala om relationen. Men nu bekräftar Annika Duckmark att de två har en romans. Hon berättar för att slippa ytterligare ryktesspridning i veckotidningarna.

Vill bli lämnade i fred ett tag

- Vi vill gärna vara i fred och lära känna varandra innan det blir en riksangelägenhet. Jag tycker att det blivit lite uppblåst.

- Vi träffas och trivs bra ihop, sen får vi se hur det blir i framtiden.

Brolin och Duckmark träffades i slutet av förra året. Redan efter en månads bekantskap följde Annika med upp till Tomas föräldrar i Härnösand.

- Vi firade jul där, säger hon.

Annika Duckmark blev Fröken Sverige 1996. I dag arbetar hon som programledare för lottodragningen i Sveriges Television. Tidigare bodde hon tillsammans med sin dåvarande pojkvän i Kristianstad, men har nu flyttat till Stockholm.

Inga längre förhållanden

Tomas Brolin är skriven i London men vistas ofta i Stockholm där han har affärsintressen i flera företag samt en restaurang. De senaste åren har han synts flitigt på Stockholms innekrogar, men han har inte haft några längre förhållanden.

Annika Duckmark och Tomas Brolin har för närvarande inga planer på att flytta ihop.

- Nej, det har vi verkligen inte. Det tror jag ingen gör hux flux.

Jens Kärrman