Fansens röst

Hektiska och nervösa

NYHETER

veckor väntar oss djurgårdare.

Hockeykrigarna kämpar för ett 16:e guld, och Blåränderna har åttondel i cupen att vänta, samt allsvensk premiär tisdag 17 april.

Fotbollspremiären hemma mot Trelleborg snuvade vädret oss på, så nu blir det till att resa ner till Helsingborg för att ge laget stöd.

Hemmapremiären blir nu i stället mot Malmö FF den 21 april, lyckat nog en lördag klockan 16.00, klassisk Tipsextratid! Hemmapremiär mot Malmö FF som vi har 10–2 (4–1 1999 och 6–1 i fjol) på de senaste hemmamatcherna, det bådar för en jättefest!

Men först skall vi som sagt ner till Olympia och försöka ta poäng mot Helsingborg, som känns som allsvenskans svåraste motstånd.

Intresset från både Järnkaminerna och Sektion F är mycket stort inför den resan. Fotbollspremiär lockar fanatikerna, oavsett motstånd.

Vi har tidigare haft

både kul resor och mycket medresta djurgårdare på plats i Helsingborg, men denna gång blir vi ännu fler. Djurgårdare från hela landet väntas sluta upp, tillsammans med huvudstadsgrabbar som åker bussar, bilar, minibussar och tåg.

Färdsätten är många, syftet detsamma – kärleken och längtan att se Blåränderna igen. All info om resan finns på vår hemsida www.jarnkaminerna.nu. En match av dignitet som denna mot Helsingborg, går liksom inte att missa.

Om, jag säger om, Dif skulle skrälla och vinna och man inte var plats, och senare får höra av vänner som var där om hur fantastiskt allt var; segern, festen och stämningen, ja då skulle man sent förlåta sig själv! Så min uppmaning är, se till att ta dig till Helsingborg. Ta ledigt, sjukskriv dig, låna pengar, gör det som krävs!

Snuffe/Lucics grabbar behöver oss, och du kan uppleva en oförglömlig resa och match!

Tommie Arvidsson - souveniransvarig i Järnkaminerna