Fansens röst

Det är många som har räknat

NYHETER

ut ÖSK inför den här säsongen och det gör att laget kan spela utan press på sig.

Vi supportrar hoppas naturligtvis på en plats däruppe, men för att komma dit krävs att alla får vara skadefria, eftersom ÖSK har en tunn trupp.

Kan de bara ställa upp med bästa tänkbara startelva, samtidigt som alla spelare ger järnet i alla lägen så kan laget mycket väl hamna i toppen.

Vi har tappat bolltrollaren Mats Rubarth till AIK och måltjuven Johan Wallinder till Djurgården, två tunga förluster. Men vi har fått in en kenyan (Boniventure Maru) som har spelat i USA och öst in mål. Det är bara att hoppas att han är lika målhungrig i ÖSK. Det ska bli mycket intressant att att följa honom.

Jag tror att ÖSK

kommer på en nionde plats. De brukar ha en förmåga att tappa en del onödiga poäng – kanske på grund av fel inställning.

Det var stiltje under förra säsongen hos oss supportrar i Black & White Force, ej att förväxla med ”Pennybridge Ultras”, som uppgav i den allsvenska guiden i tidningen Slitz att de är en nystartad supporterklubb, det vill säga vi – men det stämmer inte alls.

Det är ÖSK som samarbetar med oss. ”Pennybridge Ultras” är en helt annan supporterförening.

Vi i styrelsen har lagt upp riktlinjer för hur vi ska få fler medlemmar, bland annat ska vi göra ett företagskort som alla medlemmar kan utnyttja på olika företag och få lite rabatter. Det spelar ingen roll om man är intresserad av fotboll eller ej, alla kan utnyttja det.

Alla i styrelsen

har olika arbetsuppgifter och vi har två ordföranden som delar på arbetet, Jocke Sjöborg och Ronnie Gustavsson.

Vi ska sätta upp informationsblad om supporterklubben på offentliga platser.

Under våren kommer dessutom vår hemsida på nätet bli klar.

Marie Bergkvist - kassör i supporterklubben Black & White Force