”Lika bra att förlora direkt”

NYHETER

Då kan vi bara ta 75 poäng i årets allsvenska, lite synd. Men, ska vi förlora en match är det lika bra att göra det direkt. Och det gjorde vi. Ett enligt mig fegt Göteborg grusade ännu en gång förhoppningarna om en lyckad premiär.

Landslagets kraterlöpande teknikfenomen Håkan Mild fick en boll till skänks och gjorde det han inte brukar; mål. En prestation som inte ens skulle imponerat i Ödåkra B2.

HIF reste sig i andra halvlek och började så smått tränga genom den Kå-märkta ringmuren runt Casa del Bengt Andersson och när sedan Alvaro kom in blev det fart i anfallet. Den gossen

är utan tvekan den bästa brasilianska importen sen Carlos Zoega körde ner kaffefötterna i den skånska myllan och räddade många morgnar.

Mikael Hanssons frispark var definitivt värd ett bättre öde och Bengt har nu blivit bundis med Honkens gamla trotjänare stolparna.

Tack vare en storbilds-tv på Ullevi fick jag tillfälle att både se mitt HIF förlora samtidigt som Zlatan gjorde två mål för MFF inför mina ögon.

Lars-Åke Lagrell: Vad har jag gjort dig?

Nej, jag förstår inte tjusningen med att se en massa andra mål mitt under ”min” match.

Jag bävar för nästa steg i utvecklingen.

Spelarintervjuer i avblåsningar, burkat läktarljud (jag sätter pengar på att måljublet i Norrköping i söndags var falskt tills någon bevisar motsatsen), matcher som skjuts upp för att fröken Sverigefinalen drar ut på tiden.

Det är åt det hållet det går, snart blir det glest på läktarna.

Läste att Ola Nilssons hobby var äpplen. Den killen blir bara bättre och bättre.

Tomas Nilsson Ordförande i Helsingborgs supporterklubb Kärnan