Fansens röst

”Hallå, ni andra i Sverige, räkna med oss ute på arenorna”

NYHETER

Det var inte alls länge sedan det kändes trist och oengagerat kring plan på Rambergsvallen. Inga ramsor, knappt inga fans iförda gulsvart mundering och definitivt inte tillräckligt stort intresse för att arrangera bortaresor.

Detta faktum kändes oerhört sorgligt med tanke på den strålande, anfallsglada och publikfriande fotboll BK Häcken presterade och presterar.

Hört talas om Källström, Lind, Erra och de andra? Det surrar om Häcken vill jag säga.

Jag vet inte riktigt när det började, känns som om det var någon gång i mitten på förra säsongen, sakta men säkert började man höra fler och fler människor stämma upp i ramsor för att hylla Häcken.

Många började pryda sig med diverse olika gulsvarta ting, vilket var extra kul. Säsongen avslutades med värsta kvaldramatiken mot Mjällby och då såg man att det verkligen fanns ett intresse för Häcken.

Vi är fortfarande inte att jämföra med de större klubbarnas klackar i allsvenskan, men vi är starkt på frammarsch och vi har nog roligast av alla. Det är sång och samba på klackens ståplatssektion, och vi jobbar hårt på att få bort stämpeln: Häcken har ingen klack!! Vi har till och med en ramsa om detta.

Supporterklubben Getingarna bildades för ett par månader sedan och nu gör vi vårt första försök med en bortaresa. Den 30 april avgår en buss från Häckenborg mot Borås.

Som ansvarig för bortaresorna hoppas jag verkligen att denna resa blir lyckad och att vi kan arrangera flera.

Hallå, ni andra i Sverige; räkna med oss ute på arenorna!

Vi ses.

Michael Rydman (reseansvarig bleking med hjärta för gulsvart.)