Stjärnan sålde sin flickvän

Behöver pengarna till sin levertransplantation

NYHETER

Den tyska popstjärnan Christian Anders hade ont om pengar. Då sålde han sin flickvän - för två miljoner kronor.

Nu tänker Christian betala sina skulder. Och skaffa en ny lever.

I filmen Ett oanständigt förslag sålde Woody Harrelsons rollfigur sin flickvän, spelad av Demi Moore, för en miljon dollar. Anbudet gällde för en enda natt.

Nu har filmen blivit verklighet. Den tyska popstjärnan Christian Anders, 56, har till och med gått steget längre. Han har sålt sin 20-åriga flickvän Jenna Karter i ett helt år till miljonären Michael Leicher, 34.

Popstjärnan är sjuk och skuldsatt

Popstjärnan är svårt sjuk och behöver pengarna till en levertransplantation. Han har dessutom stora skulder som han måste betala av. Trots att Christian Anders har sålt över 20 miljoner skivor har han inte råd att själv betala för transplantationen. Att sälja sin flickvän var den enda lösningen.

Den bystiga flickvännen uppges vara chockad. Hon säger att pojkvännen och miljonären gjort upp om den här affären bakom hennes rygg.

Flickvännen protesterar inte

Christian Anders själv anser inte det är felaktigt eller konstigt att sälja sin flickvän. Flickvännen har i stort sett gått med på att bli miljonärens partner under ett år. Hon tror att detta experiment ska föra henne och pojkvännen närmare varandra.

Jenna Karter lär ha sagt att hon kan tänka sig att ha sex med sin nya "ägare". Allt för att hon älskar Anders.

Men innan hon går med på affären ska hon läsa igenom kontraktet noggrant. En del av Leichers önskemål sägs ha varit mycket ”ovanliga”.

En tysk åklagare ska undersöka fallet och avgöra om det handlar om prostitution.

Petra Axlund