”Det snackas högljutt – men inget händer”

NYHETER

Ny härlig fotbollssäsong och en ambitiös satsning av oss i Black & White Force"s styrelse.

Varje år satsar vi med stor entusiasm på att komma igång på allvar: att antalet medlemmar ska öka, att stämningen på "Vallen" ska höjas med positiva ramsor och tilltag.

Vi vet - alla vet - att intresset för ÖSK är stort i staden och att många vill att det ska hända något i supporterverksamheten.

Det snackas högljutt och mycket på stan och på nätet.

Men vad brukar hända när allt kommer omkring?

Ingenting.

Vi tycker att vi försöker inbjuda till klackverksamhet: vi har vårt ställe på kortsidan och vi ordnar supporterresor till bortamatcherna till förmånliga priser (särskilt för BWF-medlemmar).

I bortapremiären mot AIK visade det sig att många åkte upp till huvudstaden på egen hand. På det viset blir det ingen sammanhållande skara fans som hejar fram världens härligaste fotbollsgäng, ÖSK.

Det blir så mycket roligare om vi fans åker och står tillsammans, syns och förhoppningsvis hörs.

Då kanske ÖSK slipper höra att de inte har några fans i Örebro. Spelarna vet vi uppskattar lite tryck på läktarn.

Så anmäl dig till den organiserade resan nästa gång vi annonserar. Det blir mycket roligare. Jag lovar.

Vill du resa ännu billigare, köpa utvalda souvenirer billigare och få en friplåt till valfri hemmamatch så har du inget att fundera över. För bara 100 kronor blir du medlem i BWF och får allt detta. Sätt in summan på postgiro 14 34 36-4 och skriv namn, adress och telefonnummer, så kommer det personliga medlemskortet på posten.

Vi ses!

Maria Wadell