”Vi tror inte att vi som IFK-fans kan rankas, vi står över all världslig kritik”

NYHETER

Sanningen"Hurra, vi är bättre än Gais, men sämre än Bollnäs? Bob förstår inte hur det kan hända. Änglarna är gudasända supportrar, bortom mänsklig fattningsförmåga. Bob har ingen önskan att betygsätta saker och ting, eftersom vi vid en ranking bara skulle nå följande enkla resultat:

1. Blåvitt.

2. Resten, exklusive Gajs.

3. Gajs.

Bob har nämligen sett ljuset. Vi har gjort våra hundår på Eyravallens Brädgård och fått vår belöning i form av billigt tetravin efter matcher på San Siro.

Vi tror inte att vi som IFK-fans kan rankas, då högre väsen står över världslig kritik.

Kalla oss högdragna, men vi är inte som ni andra. Endast Blåvitts anhängare kan säga att de är äkta. Alla andra lever i dödsskuggans dal, även om en del gör tappra försök att ta sig därifrån.

Exempelvis har Gajs publiksnitt dalat betänkligt, vilket tyder på att några stackare där har vaknat upp ur förvirringen och skådat in i sinnevärlden, efter att ha dväljts i vansinnesvärlden.

Vi har inte lika stora flaggor som Bajen, lika fina t-shirts som Black Army (är det 15 år i sträck de kört med Hata Göteborg?), lika tuffa uppslag med tatueringar som Gajs klubbtidning - men vi har något annat.

Vi har den himmelska rätten. Varför är himmelen blå och vit när det är vackert väder? Varför simmar makrillar bäst i havet (så nära botten som möjligt)?

Varför var det gnagare som spred digerdöden?

Läs vad som sägs i Uppenbarelseboken, kapitel 18:1: "Därefter såg jag en annan ängel komma ned från himmelen; han hade stor makt, och jorden upplystes av hans härlighet."

Kan det sägas klarare. Det är vi som dömer världen på yttersta dagen.

Änglarna är sjua på Sportbladets lista, men sju änglar skall sedermera döma världen.

Bob har talat, genom...

Andreas Johansson

ARTIKELN HANDLAR OM