”MFF Support är inte bara till för dem som vill vara på ståplats”

NYHETER

Varför gå med i en supporterklubb? Är det inte bara en massa huliganer som står och skriker?

Nej.

Och detta är viktigt, ALLA är välkomna som medlemmar i MFF Support. Vi växer så det knakar och är redan nu 1743 medlemmar mot 1603 när förra året tog slut. Våra medlemmar är gamla, unga, tjejer och killar som både står och sitter.

Föreningen är inte till bara för ståplats även om det till stor del var där det startade, förhoppningsvis har klacken hjälpt till att skapa stämning på Stadion vilket i sin tur fått folk att bli medlemmar. Men all publik är lika viktig, tänk på att vi är nummer 12!

En insändare på MFF:s forum med signaturen Slipsnisse bad för ett tag sedan nästan lite om ursäkt för att han "hittat tillbaks" med sina vänner.

De skulle nu se alla hemmamatcher men menade att de kanske inte sjöng med så mycket.

Spelar ingen roll, huvudsaken är att folk kommer. Allt tar tid. Det är inte så länge sedan det var ganska tyst på norra sittplats men nu är där ett jäkla tryck. (Naturligtvis får man sitta tyst på läktaren). Vem minns förresten inte sista matchen i serien vars namn man inte vill nämna. HELA publiken stod upp och sjöng/klappade de sista 5 minuterna, en ganska mäktig känsla.

Prova gärna en bortaresa någon gång. Besök också vår årligen återkommande supporterturnering som äger rum helgen 7-8 juli nere på Limhamnsfältet.

MFF Support är en supporterklubb för nästan alla (våldsverkare, rasister, firmor och likasinnade göra sig icke besvär).

Ett riktigt ljusblått år!

Mark Edwards