"Jag hade inget att prata om när jag mötte Lasse Anrell"

NYHETER

Jag var i huvudstaden häromsistens och såg VM-kvalet mot Slovakien på vår nationalarena, Råsunda.

Matchen i sig var väl sisådär, stundtals bra, men också halvtråkig från och till.

Stämningen däremot var bra.

Faktum är att det förvånade mig lite, det var inte riktigt vad jag räknat med.

Okej, låt gå för att jag sällan går på fotbollslandskamper (av olika skäl) och därför väl inte är rätt person att uttala mig, men jag blev ändå överraskad - POSITIVT överraskad!

Nu vet jag i och för sig inte hur många "slipsmänniskor" som hade sökt sig till matchen, men de som var där satt inte och sov, som de annars har förmåga att göra. Särskilt roligt var det när "vågen" rullade på, varv efter varv.

I samband med landskampen träffade jag flera av Sportbladets medarbetare, däribland Lasse Anrell. När jag berättade det för mina vänner, så blev de nyfikna på hur han var som person och vad vi hade pratat om.

När jag förklarade att jag inte ens hade hälsat eller skakat hand med honom, trodde de inte på mig. "Inte en chans Tony, du skall ju alltid fram och snacka." Men faktum är att jag inte pratade med honom.

Den enkla anledningen var att jag inte hade något att säga till honom och förmodligen hade han inte heller något att säga till mig, annars hade vi ju pratat med varandra (logiskt tänkt).

Det är inte så att jag ogillar honom på något sätt, nej då - snarare tvärtom!

Helt enkelt, så hade jag inget att prata om.

Jag tycker inte om att sprida rykten, men vissa kan jag inte låta bli att föra vidare. En liten fågel pep i mitt öra att Hollsten skall lägga fotbollsskorna på hyllan efter den här säsongen. Enligt fågeln skulle han börja att spela innebandy i IBK Avenyn.

Den som lever får se

Tony Bergstrand