"Mycket återstår av allsvenskan, men låt oss få njuta av att vi är bäst i stan"

NYHETER

Bäst i stan! Inte i tabellen ännu, men efter uppvisningen mot Bajen senast och den överlägsna andra halvleken mot AIK så känns det helt rätt att titulera sig bäst i stan!

Ingen kan förneka att vi spelat bäst fotboll och imponerat mest, inte en förlust de sju senaste matcherna.

Det var helt underbart att se blåränderna spela ut ett stereotypt och tråkigt spelande Hammarby med en snabb, teknisk och offensiv fotboll - full fart framåt helt enkelt.

Vi som har sett Difs alla matcher är inte förvånade, en stor potential finns i laget. Dif har fört samtliga matcher men målen har saknats. Nu verkar det ha lossnat och just nu känns det otroligt skönt att vara djurgårdare!

Det är oerhört länge sedan Difs fotbollssupportrar kan känna sig så glada, nöjda och stolta, och det skall Åkeby/Zoran Lucics Järnkaminer veta, att få känna sig som bäst i stan tillhör inte vanligheterna när det gäller Dif Fotboll.

Låt oss njuta i nuet, men det är långt kvar av allsvenskan än, som derby-kungar väntar nu svåra möten med två Göteborgslag.

Häcken borta brukar vara den minst attraktiva bortamatchen att resa på, men räkna med ett stort stöd från Järnkaminerna på plats. Vi åker oavsett motstånd, oavsett dag, Dif har alltid hemmamatch och det lär den lilla publiken på Rambergsvallen få erfara.

Sedan väntar alltså serieledande Blåvitt på Stadion. Det är säsongens hittills största hemmamatch och det ser ut att bli utsålt.

Klacken lär bli årets absolut största och biljetterna har redan börjat sina - mot Blåvitt ska vi visa att Dif inte bara är bäst i stan på plan, vi skall även visa uppresta Blåvittsupportrar att inget annat lag kan mäta sig med Difs publik just nu, inte någonstans i Sverige.

Tommie Arvidsson (Järnkaminerna)