”Peking Fanz hade världspremiär!”

NYHETER

Under VM-uppehållet hade Peking Fanz världspremiär på Peking Pilz, en bärnstensfärgad Ale.

Peking Fanz är den enda Skandinaviska supporterklubb som har en helt egen öl, och inte en vanlig lager. Det är vi stolta över.

Ale och fotboll hänger liksom ihop.

Vi bjöd medlemmar, landshövdingen och andra fotbollsvänner på bira, mat, förmånskort samt underhållning i form av The King of rock’n’roll, Eilert Pilarm.

Vad Eliert har med IFK att göra är det fortfarande ingen som vet, men att scenen fulltejpad med Peking Fanz nya humoristiska affischer SATSA PÅ PEKING var uppskattat.

Ytterligare en succé var invigningen av vår nya uteterrass som medlemmar med tummen rättvänd byggt.

Terrassen har stadens bästa utsikt över Motala ström och Rådhustornet.

Det är sånt som för föreningen vidare mot nya mål.

Fotboll är kultur och kultur kan vara kul.

IFK Norrköping spelade som bekant som krattor mot Örebro. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Vad kan vi göra för att förbättra spelet? Skriva startelvor i någon gästbok och tro att Darre läser och tänker: Å vilken uppställning! Och ändrar spelartruppen?

Spelare kommer, tränare går men kärleken till laget består, år efter år!

Nu spelade gubbarna ypperlig boll mot Bajen och seger mot Häcken är en självklarhet så se till att fira Midsommar i lagom takt och gå till Parken imorgon och sjung med oss andra på Östra stå.

Peking Fanz älskar och det är skönt, eller som Magnus Johansson sjunger ”Låt det rulla, låt det bara rulla”, så slutar Pekingsagan lyckligt till slut.

Johan Hallgren (styrelseledamot Peking Fanz)