”Vart tog Zlatan vägen? Jo, han blev nerplockad”

NYHETER

Vi är Skånes stolthet, Skånes stolthet är vi! Så då har vi väl kunnat ge alla tvivlare (Malmöbor) svar på tal om vem som regerar fotbollen i Skåne? Eller vill ni se mer utskåpning? Okej! Då får ni vänta till den 6 augusti.

En härlig känsla spred sig genom kroppen då man gick ifrån stadion med två vinster. Både på planen och på läktaren, för inte kunde man höra Malmö sjunga?

Matchen i sig var väl inte den roligaste på grund av att det nästan bara var spel mot ett mål (med ett fåtal MFF- farligheter), men underbart att se hjärtelaget krossa de värsta konkurrenterna och ännu en gång få titulera sig som Skånes härskare.

Tack, Stoffe!

Det var ju också som bekant Zlatans sista match på stadion, men vart tog han vägen?

Jag kan förstå om han varit bra mot småklubbar som Häcken och Trelleborg, men mot Jansson och co hade han inte en chans. Nerplockad gång på gång. Sen var de ju skönt att han inte fick göra en Anders Svensson.

På måndag är det dags för ännu en överkörning då Örebro gästar Olympias gröna matta, en vinst mot dem och marschen mot guldet är ordentligt igång.

Något som varje HIF-supporter funderar över nu är om Nanne och co ska behålla Rogério. Efter uppvisningen mot Bröndby ska de egentligen inte finnas några tvivel. Sambafotboll på Söderstadion om vi får be!

Kärnan har nu släppt sin andra kollektion av halsdukar och den säljs på matchen mot Örebro, 100 kronor för medlemmar och 120 för icke medlemmar.

Vi är Skånes stolthet, Skånes stolthet är vi!

Andreas Jansson (kassör i Kärnan)