”En oberoende kommission får utreda Blåvitts naturvidriga tur”

NYHETER

Kära motståndarfans - vi är sämst och leder allsvenskan!

Om vi tar till oss allt ni anför, så har Blåvitt haft en naturvidrig tur mot alla lag i år. Utspelade av in corpore. Detta till trots har laget bara fått sträcka vapen vid två ockasioner. Det är i sanning ohemult.

Det ligger i sakens natur att en oberoende kommission utses för att utreda de frapperande misstankarna om mutor och korruption. Förslagsvis kan den bestå av bulvaner för det gudomligt opartiska Fotbollsförbund som leds av gnagare och delar näste med Solna AIK.

IFK Göteborg tituleras Gråvitt av många hederliga människor, det är enkom sinnesslöa stackare som följer klubben som inte kan förstå det korrekta i det epitetet.

Laget är ju själva essensen av tråkighet.

Kamraterna har bara förlorat noll hemmamatcher, har inte presterat flest mål i serien och det är evident hur tunn truppen är när laget med nio man på skadelistan bara lyckas upprätthålla sin serieledning.

Hade IFK varit ett riktigt rekorderligt lag då hade tvivelsutan Änglarna sprungit ifrån i seriens topp.

Att det i medeltal är över 9 000 trögtänkta som går på varje match bevisar att majoriteten i Göteborg är imbecillt - välj ett nytt folk!

Äsch, slut på Jante. Ni alla avundas oss. För våra troféer, för de vackra färgerna, för att himlen en vacker sommardag är blå och vit och för att vi leder serien som vi (nästan) alltid gjort. Som, som, som Änglarna kan ni aldrig bli" Sköt om er, kretiner. Låt inte er medfödda känsla för rancune förtära er.

Andreas Johansson