”De som klagar har kanske inte förstått idén med syntestet”

NYHETER

Vilken underbar vecka.

Matchen i måndags var det bästa jag sett Bajen spela sen första halvleken hemma mot Halmstad.

Jag har varit lyrisk hela veckan, plötsligt känns det helt härligt att leva, bara flyta runt. Man undrar ju varför vi inte kan spela så här underbart varenda match.

Efter några veckors antifotboll med några riktigt tunga smällar så släppte det mot Trelleborg borta. Första halvlek var en fröjd för ögat. Det skapades en massa målchanser.

Sedan tappade vi allt men kom tillbaka på ett heroiskt sett. Det var första gången jag upplevde en seger på Tjongavallen. Jag har bara upplevt oavgjorda matcher där nere. Jag trodde det skulle bli så igen men sen fick Markstedt äntligen in den med huvudet.

Att vi blivit nerpetade från första platsen i supporterrankingen har bara fört något gott med sig.

Det verkar som om kritiken tagits på allvar, för jag börjar känna av dom gamla takterna från oss supportrar. Det var riktigt bra uppslutning i Trelleborg och stämningen i måndags var magisk vissa stunder. Hela Söderstadion levde och sjöng med.

Uppslutningen till Halmstad verkar bli någonting i hästväg. Alla pratar om den resan, mycket skönt.

Hoppas mina förväntningar inte är för högt ställda.

Avslutar med beröm till tifogruppen, som gjorde ett suveränt arbete senast. Ironi är aldrig fel.

De som klagar har kanske inte förstått idén med syntestet och texten Synsam. Vissa verkade tro att Synsam sponsrade tifot vilket i och för sig hade varit mycket roligt.

Det kallas humor.

Anders Jutterström Bajen Fans