”Grönhagen har varit rakryggad i affären Pelle Nilsson”

NYHETER

Efter att ha haft en nedåtgående trend under de senaste månaderna så börjar vi giffare äntligen att se ljuset i tunneln.

Den före detta klubbdirektören Kjell Olofsson är på väg tillbaka in i föreningen och laget tog en mycket viktig poäng borta mot Örebro.

Poängen bärgades på ett mycket psykologiskt sätt i 89:e minuten när till och med de mest inbitna Patronerna börjat misströsta - Hårdrocksjon Ericsson kunde slå in sitt första mål för säsongen.

Man kan även se ljusare på framtiden då alla skadade och sjuka spelare börjar komma tillbaka.

I Örebromatchen var Grönhagen tvungen att ta med alla spelare i a-lagstruppen som var hela, eftersom sju spelare var skadade/avstängda - helt otroligt. Jag undrar om något lag i allsvenskan har varit i en liknande situation?

Grönhagen har även visat sig rakryggad i "Pelle Nilsson-affären" (i en intervju på www.svenskafans.com) och sagt att om det bara fanns en lika bra spelare att tillgå så skulle Pelle inte ens vara på bänken.

Pelle bevisade dock mot Örebro att han skall vara med i truppen, i alla fall just nu!

En annan sak som kan få spelarna på bra humör är att de äntligen kan se fram emot en varm dusch efter hemmamatcherna. Man har nu rivit "holken" på IP i Sundsvall, så nu får spelarna byta om i baracker på den östra kortsidan.

Däremot kommer det att kännas konstigt att se fotboll med publik bara på en kortsida och en långsida - ramsan "andra sidan är ni klara" blir väldigt svår att använda.

Men jag tror ändå att det vänder nu...

Patrik Swärd