Nätläsarna rasar mot lolita-filmen med Pippi

"Hon är ingen porrskådis"

NYHETER

En förkrossande majoritet av läsarna rasar över konstnären Palle Thorssons film.

Strax efter midnatt hade drygt 35 000 personer röstat och nästan 90 procent avfärdade fullständigt påståendet om Pippi som utmanande lolita.

Många av dem som skrivit inlägg var mycket upprörda att Thorsson ens kommit på idén.

"Ge fan i våran Pippi! hon är ingen porrskådis! skriver signaturen Lindholm.

"Det är ju så sjukt som det kan bli, jag menar Pippi är ju en barnidol, hur ska alla barn reagera när de får nys om detta. Vad tänker denna konstnär på när han använder pippi som en "Lolita" Allas våran Pippi ska verkligen inte användas på detta sätt!" skriver signaturen M.

"Ett ord räcker: USCH!" tycker Maria.

"Jag förstår min kära brandomsförfattarinnas frustration!!!! Det är avskyvärt med konstnärer som är beredda att gå hur långt som helst för att tjäna lite pengar!!!", skriver signaturen "En arg ungdom".

Många menar att konstnären Palle Torsson bara utnyttjar Pippi för att åka snålskjuts och få uppmärksamhet.

"Kan vem som helst kalla sig konstnär idag? Palle Thorsson har nått gränsen för vad som ska tolereras med sin porrversion av Pippi Långstrump. Finns det ingen som tänker på hur barnen reagerar när de läser om sin älskade Pippi. Jag tycker att "konstnären" själv skulle publicera sin e-post adress speciellt nu när hans telefonnummer har stängts på kundens begäran. Perverst är ordet.", skriver Gerd Lansler.

aftonbladet.se ( )