”Go for it Sören - gör det experterna skulle garvat åt för ett halvår sedan”

NYHETER

Affären Cratz blir allt mer osannolik. Tänker karln plocka hem vårt första guld på ren jävlar anamma? Jag ska dock villigt erkänna att jag var oerhört skeptisk när Cratz kom till Bajen. Jag hade till och med en idé om att man skulle Cratz-anpassa Söderstadion genom att bygga om läktarna likt Cosmonova - så man kunde följa tjongbollarna ur en behagligt tillbakalutad position.

Men det spel som laget presterat de senaste veckorna har varit rent lysande. Styrelsens aningen osmidiga sätt att hantera situationen verkar ha fungerat som tändvätska för Sören och grabbarna, och ska Anders Linderoth få laget att spela mer underhållande än så här kan jag bara säga: Good luck.

Vad Billy Boy beträffar för övrigt så är han knappast lika smidig utanför planen som han var på den. Om man nu inte ser det som en merit att bland annat i stort sett fått kicken från division 5-klubben FC Krukan vill säga...

Så - go for it Sören! Gör det som ingen vågat tro på. Gör det "experterna" skulle ha garvat åt för ett halvår sedan. De som kallar sig experter är ju ändå uppenbarligen bara sådana som blev över på sportredaktionerna när de riktiga journalisterna hade valt sina favoritområden. Det enda kravet verkar vara att man inte kan uttala Kennedys efternamn rätt. Så för er obildade "experter" kommer här ett tips helt gratis: G i Bakircioglü används som en vokalförlängning och ska således inte uttalas.

Till bortamatchen mot Peking blir det maskeradresa. Jag funderar på att ta mig an det där aningen bilhandlaraktiga och lätt överlägsna "lita på mig"-leendet och bära en lapp på ryggen med texten "noll koll". Jag funderar med andra ord på att klä ut mig till fotbollsexpert.

Tony Johansson

ARTIKELN HANDLAR OM