”Det är dags att ta nästa steg nu - Änglarna måste bli bäst utanför plan”

NYHETER

Det finns så mycket att förbättra, berättade Stefan Lundin för mig när jag mötte honom för ett tag sedan. Han refererade till spelet på plan, men var samtidigt mycket förhoppningsfull. Tiden talar för oss, menar han.

Supporterklubben Änglarna har också mycket arbete att utföra. Att läsa diverse listor och webplank är ofta en tråkig läsning för styrelsefolk och annat. Resorna är dåliga, puben tilltalar inte alla, det är fel färg på souvenirerna osv. Det är lätt att slå ifrån sig kritiken, men jag minns själv hur jag som ung fanzineredaktör häcklade den dåvarande styrelsen i Änglarna mellan varven. Försoffad och förgubbad är två vänligare omskrivningar av vad som emellanåt rymdes inom Änglatjôts pärmar.

Nu sitter jag själv i stolen, och ser att det är dags för oss att ta nästa steg.

Annars ses vi som det vi så hårt kritiserade i yngre år - folk som inte lyssnar på medlemmarna.

Vi måste bli bäst utanför plan också. Vi måste ordna bättre resor, ännu snyggare souvenirer och bli strået vassare på allt annat också.

Missförstå mig inte. Supporterklubben Änglarna är förbaskat bra, och det sitter kompetent personal på varje plats, men vi måste bli bättre. Resor, souvenirer och pub är jättebra, men det finns en hel del utrymme för förbättringar även där.

Det gäller också våra kritiker, naturligtvis. Det är gott om inlägg osv, men sällan får du den personliga kontakt som vi efterlyser emellanåt. Tag bladet från munnen, änglar. E-posta eller bombardera oss med frågor och idéer. Vi vill bli bättre och med er hjälp går det.

Tiden talar för oss, men så länge vi alla hellre talar för oss själva, dröjer förbättringen.

Andreas Johansson